Cadeaubonnen

Leuk om te geven en leuk om te krijgen!

Gun je vrouw, moeder, man, zus of collega ook eens een heerlijk verwen moment. Geef een cadeaubon van Beauty Vision Eveline waarmee zij van één van onze schoonheidsbehandeling kunnen genieten.

Kies uw cadeaubon

Wij hebben cadeaubonnen waarmee je heel eenvoudig iemand een groot plezier doet. Een uniek kado waar je vriend(in) van kan genieten. De cadeaubon is verkrijgbaar vanaf € 10,00 in elk gewenst bedrag. De bon kan gebruikt worden voor behandelingen en voor producten. We zorgen ervoor dat het cadeau in een mooie geschenkverpakking naar je toe wordt gestuurd, zodat je het meteen kan geven. En als de gelukkige langs komt zullen we ze extra in het zonnetje zetten.

Eenvoudig bestellen

De cadeaubon is 1 jaar geldig en niet inwisselbaar voor contanten. U kunt eenvoudig cadeaubonnen bestellen in onze webshop. De houder kan kiezen voor behandeling in onze schoonheidssalon in Den Bosch of Uden. U kunt ook telefonisch cadeaukaarten bestellen en ophalen bij één van de twee salons.

Voorbeeld cadeaubon

Beauty Vision Eveline Cadeaubon
JTNDc3BhbiUyMGNsYXNzJTNEJTI3c3RfZmFjZWJvb2tfbGFyZ2UlMjclMjBkaXNwbGF5VGV4dCUzRCUyNyUyNyUzRSUzQyUyRnNwYW4lM0UlMEElM0NzcGFuJTIwY2xhc3MlM0QlMjdzdF90d2l0dGVyX2xhcmdlJTI3JTIwZGlzcGxheVRleHQlM0QlMjclMjclM0UlM0MlMkZzcGFuJTNFJTBBJTNDc3BhbiUyMGNsYXNzJTNEJTI3c3RfZ29vZ2xlcGx1c19sYXJnZSUyNyUyMGRpc3BsYXlUZXh0JTNEJTI3JTI3JTNFJTNDJTJGc3BhbiUzRSUwQSUzQ3NwYW4lMjBjbGFzcyUzRCUyN3N0X3NoYXJldGhpc19sYXJnZSUyNyUyMGRpc3BsYXlUZXh0JTNEJTI3JTI3JTNFJTNDJTJGc3BhbiUzRQ==