Gediplomeerd Schoonheidsspecialist

In vertrouwde handen

Uiteraard wil je dat de schoonheidsspecialiste die jouw huid verzorgt kennis van zaken heeft. Je wilt een kwalitatief goede behandeling, in een hygiënische omgeving, door een schoonheidsspecialiste die kennis van zaken heeft.

Beauty Vision Eveline is lid van de ANBOS , de brancheorganisatie voor de schoonheidsverzorging. Hiermee heeft u de zekerheid dat u door een gediplomeerde schoonheidsspecialist behandeld wordt. De ANBOS coacht zijn leden op het gebied van vakkundigheid, hygiëne en veiligheid. Ze stellen richtlijnen op, informeren de leden over de laatste ontwikkelingen en stimuleren de schoonheidsbranche een hoge kwaliteit te waarborgen.

Waarom kiezen voor de ANBOS schoonheidsspecialist?

  • Uw huid is een kwetsbaar orgaan en het heeft professionele en vakbekwame verzorging nodig.
  • ANBOS-leden zijn in het bezit van het door de ANBOS erkende Stivas-diploma of een gelijkwaardig vakdiploma. U bent dus verzekerd van deskundigheid.
  • Anbos leden volgen regelmatig vakgerelateerde workshops, product- en merktrainingen, cursussen en bijscholingen en zij bezoeken vakbeurzen om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen.
  • ANBOS-leden werken volgens de hygiënecode van de ANBOS.
  • ANBOS schoonheidsspecialisten worden kritisch gevolgd waar het gaat om landelijke eisen op het gebied van accommodatie, apparatuur, veiligheid, comfort en bedrijfsvoering.
  • U herkent ANBOS leden aan het bovenstaand beeldmerk.

Waarom kiezen voor Beauty Vision Eveline

Het ANBOS lidmaatschap geeft u zekerheid, maar nog geen inzicht in de passie, de kennis en werkwijze van onze schoonheidsspecialiste Eveline van Hoff.  Bij Beauty Vision Eveline staat kwaliteit voorop. De kwaliteit komt naar voren in de merkproducten die worden gebruikt, de rust en ontspanning in de beauty salons in Uden en Den Bosch, de uitgebreide informatie verstrekking over behandelingen en producten zodat uw behandeling een langdurige werking heeft en de 10 jaar ervaring in de schoonheidsbranche zorgt ervoor dat u professioneel behandeld wordt.

ANBOS gediplomeerd schoonheidsspecialist

ANBOS: Specialisatie Acné