Boek een behandeling

We gaan van verhuizen van Den Bosch naar Heesch

In verband met verhuizing van Den Bosch naar Heesch kunnen we geen behandelingen meer geven in Den Bosch vanaf augustus 2018. Wij werken aan een nieuwe Beauty Salon in Heesch. Als u op de hoogte gehouden wilt worden wanneer deze open gaat, volg ons dan op Facebook of Instagram.

Boek een behandeling

In onze beauty salon in Uden kunt u terecht voor behandelingen op maandag, dinsdag en donderdag. Wij plannen behandelingen in tussen 09:00 uur en 21:00 uur. Wij adviseren om telefonisch een afspraak te maken via 06 – 30443584.┬áMocht u geen contact krijgen, stuur dan een sms, whatsapp-bericht of laat een voicemail achter. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

U kunt ook uw vragen en wensen via het onderstaande contactformulier aangeven, wij nemen dan spoedig contact met u op.

Contactformulier

Ik wil me inschrijven voor de nieuwsbrief

Uw schoonheidsspecialist

Schoonheidsspecialiste Eveline van Hoff

Eveline van Hoff

Schoonheidsspecialiste

Eveline heeft al meer dan 10 jaar ervaring als gekwalificeerd schoonheidsspecialiste. Door haar persoonlijke aandacht, professionele instelling en de hoogwaardige producten waar ze mee werkt heeft zij Beauty Vision Eveline op de kaart gezet in de regio Uden en sinds 2016 ook in Den Bosch. Voor advies over uw huidverzorging, huidverbetering, make up en visagie bent u bij haar aan het juiste adres.