Bruidsmake-up

JTNDc3BhbiUyMGNsYXNzJTNEJTI3c3RfZmFjZWJvb2tfbGFyZ2UlMjclMjBkaXNwbGF5VGV4dCUzRCUyNyUyNyUzRSUzQyUyRnNwYW4lM0UlMEElM0NzcGFuJTIwY2xhc3MlM0QlMjdzdF90d2l0dGVyX2xhcmdlJTI3JTIwZGlzcGxheVRleHQlM0QlMjclMjclM0UlM0MlMkZzcGFuJTNFJTBBJTNDc3BhbiUyMGNsYXNzJTNEJTI3c3RfZ29vZ2xlcGx1c19sYXJnZSUyNyUyMGRpc3BsYXlUZXh0JTNEJTI3JTI3JTNFJTNDJTJGc3BhbiUzRSUwQSUzQ3NwYW4lMjBjbGFzcyUzRCUyN3N0X3NoYXJldGhpc19sYXJnZSUyNyUyMGRpc3BsYXlUZXh0JTNEJTI3JTI3JTNFJTNDJTJGc3BhbiUzRQ==

Bruidsmake-up

Ga je trouwen en wil je op de dag zelf een professionele make-up aangebracht krijgen die jou de hele dag laat stralen dan ben je bij ons op het juiste adres.

Wij vinden het erg belangrijk dat de make-up bij je past als persoon, waardoor we meestal een paar weken van tevoren een proefmake-up inplannen om het een en ander met je door te nemen.

Daarin bespreken we jouw trouwjurk, stijl bruiloft, bruidsboeket en het kapsel zodat het totaal plaatje klopt. Een bruidsmake-up zit natuurlijk het mooist op een gezonde, stralende huid. Mocht je een huidprobleem, een vale of doffe huid hebben, dan kijken wij graag met je naar een geschikt behandelplan wat we bijtijds kunnen inzetten, zodat ook “jouw huid” gaat stralen op de bruiloft. (Zie ook bruidsarrangement).

Ook is het mogelijk om wimperextensiones te laten zetten, om je oogopslag extra onder de aandacht te brengen. Hoef je ook niet bang te zijn dat je mascara uitloopt bij het laten van een traantje.

De bruidsmake-up kunnen we op locatie verzorgen, zodat je in alle rust de dag in kan gaan. Mocht je moeder, schoonmoeder, vriendinnen of familieleden ook een professionele make-up willen is dat eventueel te combineren.

Schoonheidsbehandeling

Beautysalon bruidsarrangement

Details van de behandeling

€ 65,00 inclusief proefmake-up excl. reiskosten bij meer dan 15km. afstand.

Boek online een behandeling