Fusion Dermapen Mesotherapie

JTNDc3BhbiUyMGNsYXNzJTNEJTI3c3RfZmFjZWJvb2tfbGFyZ2UlMjclMjBkaXNwbGF5VGV4dCUzRCUyNyUyNyUzRSUzQyUyRnNwYW4lM0UlMEElM0NzcGFuJTIwY2xhc3MlM0QlMjdzdF90d2l0dGVyX2xhcmdlJTI3JTIwZGlzcGxheVRleHQlM0QlMjclMjclM0UlM0MlMkZzcGFuJTNFJTBBJTNDc3BhbiUyMGNsYXNzJTNEJTI3c3RfZ29vZ2xlcGx1c19sYXJnZSUyNyUyMGRpc3BsYXlUZXh0JTNEJTI3JTI3JTNFJTNDJTJGc3BhbiUzRSUwQSUzQ3NwYW4lMjBjbGFzcyUzRCUyN3N0X3NoYXJldGhpc19sYXJnZSUyNyUyMGRpc3BsYXlUZXh0JTNEJTI3JTI3JTNFJTNDJTJGc3BhbiUzRQ==

Fusion Dermapen Mesotherapie

De Fusion Dermapen Mesotherapie is een efficiente en uiterst veilige behandeling voor collageenstimulatie. Huidveroudering en huidverslapping worden hiermee effectief verholpen doordat het hyaluronzuur- gehalte van de huid weer op peil wordt gehouden, waardoor de huid steviger en compacter wordt. Lijntjes en rimpels worden gecorrigeerd doordat hyaluronzuur een natuurlijke bestanddeel van de huid is. Daardoor wordt deze behandeling ook wel als één van de meest natuurlijke huidverjongingsbehandelingen genoemd.

Dankzij de mono-needle cartridge is het mogelijk om plaatselijk een rimpel te corrigeren en te verminderen. Deze cartridge met slechts 1 naald gaat loodrecht in de rimpel en zorgt voor een minimale huidbeschadiging welke snel wordt gerepareerd dankzij collageen aanmaak.

De werking

Huidverjonging met de Fusion Skin Needling Pen© biedt binnen enkele weken zichtbaar resultaat! Door de kleine naaldjes van de Skin needling pen worden ultra fijne gaatjes in de huid gemaakt. Dit heeft als gevolg dat de werkstoffen beter worden opgenomen en de huid zelf collageen aanmaakt. De huid zal zich op een natuurlijke manier herstellen. De Skin needling pen is een veilige, effectieve en pijnloze behandeling. De verstelbare diepte van de fijne naaldjes maakt het mogelijk om ook de meest gevoelige delen, zoals rondom het ooggebied, te behandelen. Hierdoor kan de behandeling worden aangepast aan de persoonlijke wensen van de cliënt.

De behandeling

Bestaat uit het grondig reinigen, peelen en het zogenaamde ‘needlen’ van de huid. Hierbij wordt met een soort pen de huid bestempelt met meerder naaldjes waarbij het hyaluronzuur diep in de huid terecht komt. Het zelf genezend vermogen van de huid zorgt ervoor dat de kleine openingetjes in huid zo snel mogelijk wordt genezen met behulp van het jeugdigheidselixer collageen. Door het toevoegen van extra werkstoffen van de Nimue TDS serums wordt de huid steviger, gladder, strakker en jonger!

Resultaat

Ongeacht of men volume, verstrakking, compactheid of een fijnere huidsstructuur wilt, voor alle huidproblemen is er de ultieme oplossing!

  • fijne lijntjes en rimpels
  • volumeverlies
  • grove poriën
  • littekens
  • verslapte huid

De Dermapen

De DermaPen die wij gebruiken is multifunctioneel en is een doorbraak in collageen inductie therapie. Hij is zowel geschikt voor de Mono-Needle als de Multi-Needle.

Huidverbetering

Fusion Dermapen Mesotherapie 2

Details van de behandeling

Boek online een behandeling