Gratis huidadvies

JTNDc3BhbiUyMGNsYXNzJTNEJTI3c3RfZmFjZWJvb2tfbGFyZ2UlMjclMjBkaXNwbGF5VGV4dCUzRCUyNyUyNyUzRSUzQyUyRnNwYW4lM0UlMEElM0NzcGFuJTIwY2xhc3MlM0QlMjdzdF90d2l0dGVyX2xhcmdlJTI3JTIwZGlzcGxheVRleHQlM0QlMjclMjclM0UlM0MlMkZzcGFuJTNFJTBBJTNDc3BhbiUyMGNsYXNzJTNEJTI3c3RfZ29vZ2xlcGx1c19sYXJnZSUyNyUyMGRpc3BsYXlUZXh0JTNEJTI3JTI3JTNFJTNDJTJGc3BhbiUzRSUwQSUzQ3NwYW4lMjBjbGFzcyUzRCUyN3N0X3NoYXJldGhpc19sYXJnZSUyNyUyMGRpc3BsYXlUZXh0JTNEJTI3JTI3JTNFJTNDJTJGc3BhbiUzRQ==

Persoonlijk huidadvies

Hoe weet je welke huidverzorging goed is voor jouw huid? De juiste verzorging vinden die werkt voor jou én jouw huid is soms erg lastig. Er zijn tál van producten en behandelingen, in tál van prijsklassen, maar wat werkt nou echt voor jouw huid? Vraag dan gratis advies aan onze huidspecialist.

Uitgebreide huidanalyse

Met onze gratis huidanalyse onderzoeken we verschillende zones van jouw lichaamshuid om te bepalen welke producten en behandelingen een positieve uitwerking hebben op jouw huid. Met ons huidadvies kan je daadwerkelijk aan de slag om huidproblemen, onzuiverheden, irritaties of cosmetische onvolkomenheden aan te pakken.

Hoe gezond is je huid?

Onze huidspecialist kijkt samen met jou naar eventuele probleemgebieden en stelt je vooral veel vragen. Ze probeert inzicht te krijgen in de diverse factoren die invloed hebben op de gezondheid van je huid. Deze factoren zijn:

  • Je leeftijd
  • Je huidtype (Europees, Aziatisch, Afrikaans, Mediterraans, etc)
  • Welke huidverzorgingsproducten je gebruikt
  • Je geslacht
  • Huidproblemen
  • Onzuiverheden
  • De elasticiteit van je huid
  • Roken
  • Zwangerschap
  • Het gebruik van medicatie

Wat wil je bereiken?

De huidanalyse geeft ons inzicht in de conditie van je huid en in welke mate de factoren invloed hebben op de gezondheid en vitaliteit van je huid. Een belangrijke vraag is wat je wilt bereiken met je huidverzorging. Ben je op zoek bent naar een goede reiniger, zodat je huid lekker schoon en fris aanvoelt? Of wil je meer bereiken? Bijvoorbeeld beginnende lijntjes aanpakken, pigmentvlekken behandelen of tegengaan? Indien nodig kunnen we samen een behandelplan maken.

Bel voor een afspraak

Wil je een gratis huidanalyse en huidadvies. Maak online een afspraak of bel naar 06 – 304 435 84.

Gratis Huiddiagnose

huidverbetering 4 schoonheidssalon den bosch

Details van de behandeling

Hier staat geen tijd voor, we nemen de tijd om je huid gedegen te analyseren en je te voorzien van een goed huidadvies.

Boek online een behandeling