ME LINE Pigment Behandeling

JTNDc3BhbiUyMGNsYXNzJTNEJTI3c3RfZmFjZWJvb2tfbGFyZ2UlMjclMjBkaXNwbGF5VGV4dCUzRCUyNyUyNyUzRSUzQyUyRnNwYW4lM0UlMEElM0NzcGFuJTIwY2xhc3MlM0QlMjdzdF90d2l0dGVyX2xhcmdlJTI3JTIwZGlzcGxheVRleHQlM0QlMjclMjclM0UlM0MlMkZzcGFuJTNFJTBBJTNDc3BhbiUyMGNsYXNzJTNEJTI3c3RfZ29vZ2xlcGx1c19sYXJnZSUyNyUyMGRpc3BsYXlUZXh0JTNEJTI3JTI3JTNFJTNDJTJGc3BhbiUzRSUwQSUzQ3NwYW4lMjBjbGFzcyUzRCUyN3N0X3NoYXJldGhpc19sYXJnZSUyNyUyMGRpc3BsYXlUZXh0JTNEJTI3JTI3JTNFJTNDJTJGc3BhbiUzRQ==

MeLine Pigment behandeling

MeLine is de eerste en enige productlijn gespecialiseerd in alle soorten hyperpigmentatie, ongeacht of het lichaam direct of indirect met pigmentstoornissen te maken heeft. Het is geschikt voor elk phototype, pigmentsoort of lichaamsdeel.

De producten en behandelingen zijn super specialistisch en vereisen de nodige ervaring en kennis van ons als  huidspecialist om zodoende het gewenste resultaat te bereiken. Het is erg belangrijk te weten dat de diverse karakteristieke eigenschappen van alle phototypes en te behandelen gebieden van invloed kunnen zijn op de toe te passen werkstoffen.

Om verschillende complicaties, PIH en overmatige pigmentaanmaak te voorkomen is er een specifieke selectie gemaakt van de juiste werkstoffen in de juiste dosering.

Pigment behandeling

Een professionele behandeling waarbij een combinatie van actieve ingrediënten een sterk gecontroleerde werking heeft op de melanine synthese. De behandeling verstoort de pigment aanmaak. Het tyrosinase enzymen wordt vernietigd, het pigment in de keratinocyten worden afgebouwd, de groei van epidermale cellen en de afstoot van pigmentcellen worden versneld.

Deze behandeling werkt in kuurverband en wordt gecombineerd met de ID skin needlingbehandeling.

Advies voor thuis: Omvat alle specifieke producten voor thuisgebruik. Het consequent gebruiken van effectieve producten na de behandeling werkt in synergie met de behandelingen en versterken elkaar werking. Deze serums, emulsies of gels hebben een sterk verhelderd effect en zijn verplicht onderdeel van hert behandelconcept. De effectiviteit van deze producten is klinisch bewezen.

Voor en na foto

Details van de behandeling

Tijd 45 min / 60 min

Boek online een behandeling