Nimue Peel Intens

JTNDc3BhbiUyMGNsYXNzJTNEJTI3c3RfZmFjZWJvb2tfbGFyZ2UlMjclMjBkaXNwbGF5VGV4dCUzRCUyNyUyNyUzRSUzQyUyRnNwYW4lM0UlMEElM0NzcGFuJTIwY2xhc3MlM0QlMjdzdF90d2l0dGVyX2xhcmdlJTI3JTIwZGlzcGxheVRleHQlM0QlMjclMjclM0UlM0MlMkZzcGFuJTNFJTBBJTNDc3BhbiUyMGNsYXNzJTNEJTI3c3RfZ29vZ2xlcGx1c19sYXJnZSUyNyUyMGRpc3BsYXlUZXh0JTNEJTI3JTI3JTNFJTNDJTJGc3BhbiUzRSUwQSUzQ3NwYW4lMjBjbGFzcyUzRCUyN3N0X3NoYXJldGhpc19sYXJnZSUyNyUyMGRpc3BsYXlUZXh0JTNEJTI3JTI3JTNFJTNDJTJGc3BhbiUzRQ==

Nimue Peel Intense

De Nimue Peel Intense is voor iedereen die een nieuwe huid wil! Deze specialistische TCA Peeling behandeling bestrijdt acne en stimuleert collageen. Ideaal om een paar keer per jaar af te wisselen met alle andere behandelingen om de huid energiek en fit te houden.

De werking

De Nimue Peel Intense is een huidvernieuwings behandeling. Door de oppervlakkige huidlagen te laten afsterven, wordt de huid gedwongen een nieuwe huidlaag aan te maken. Deze vorm van ‘vervellen’ is een natuurlijk proces dat we in deze behandeling stimuleren en versnellen. Door het verwijderen van de dode huidcellen komt de ‘nieuwe’ huid naar boven die gladder is, een betere structuur en een egalere pigmentatie heeft.

Toepassingen

Deze peeling kan worden toegepast op allerlei lichaamsdelen, ook waar de huid vrij dun is, zoals de handruggen en de hals. De peeling is geschikt voor de meeste huidtypen, waaronder donkerder getinte huid.

Na-behandelen

De Nimue Peel Intense geeft een milde vervelling. Dit kan per persoon verschillen en het is bekend dat mensen die minerale oliën gebruiken of een droge huid hebben hier iets meer last van hebben. Om de huidvernieuwing beter en prettiger te laten verlopen adviseren we de eerste twee dagen na behandeling de Nimue Cleansing Gel en SPF 40 te gebruiken. Vanaf dag 3 kan je het Exfoliating Enzyme gebruiken om vervelling te verminderen.

Duurzaam effect

Voor een duurzaam effect is het mooi om deze peeling in kuurverband te doen. Om de effectiviteit te vergroten, wordt de behandeling ook gecombineerd met andere huid verjongende behandelingen, zoals Microdermabrasie.

Wanneer deze  Peeling?

Deze behandeling is geschikt voor :

Nimue Eye Treatment is een optionele aanvulling op deze behandeling.

Nimue strong behandeling

peelings 3 schoonheidssalon den bosch
Nimue Skin Technology Logo

Details van de behandeling

Boek online een behandeling