Nimue SRC Environmentally Damaged Skin

JTNDc3BhbiUyMGNsYXNzJTNEJTI3c3RfZmFjZWJvb2tfbGFyZ2UlMjclMjBkaXNwbGF5VGV4dCUzRCUyNyUyNyUzRSUzQyUyRnNwYW4lM0UlMEElM0NzcGFuJTIwY2xhc3MlM0QlMjdzdF90d2l0dGVyX2xhcmdlJTI3JTIwZGlzcGxheVRleHQlM0QlMjclMjclM0UlM0MlMkZzcGFuJTNFJTBBJTNDc3BhbiUyMGNsYXNzJTNEJTI3c3RfZ29vZ2xlcGx1c19sYXJnZSUyNyUyMGRpc3BsYXlUZXh0JTNEJTI3JTI3JTNFJTNDJTJGc3BhbiUzRSUwQSUzQ3NwYW4lMjBjbGFzcyUzRCUyN3N0X3NoYXJldGhpc19sYXJnZSUyNyUyMGRpc3BsYXlUZXh0JTNEJTI3JTI3JTNFJTNDJTJGc3BhbiUzRQ==

Nimue SRC Environmentally Damaged Skin

SRC staat voor “Skin Resurfacing Complex”. De Nimue SRC behandelingen zijn wetenschappelijk onderbouwd en hebben een ontstekingsremmende en genezende werking. Er is een SRC behandeling voor problematische huid, hypergepigmenteerde huid en deze behandeling voor de beschadigde huid.

Nimue SRC Environmentally Damaged Skin

Een nieuwe technologie die zorgt voor een heldere uitstraling, versoepelde huid en een verfijnde huidstructuur. De innovatieve SRC-peeling Nimue technologie zorgt ervoor dat zuren als Melkzuur en Glycolzuur en waterstofmoleculen als peptiden, vitamine en heilzame plantenextracten de huid zowel van bovenaf als van binnenin stimuleren en verzorgen.

Skin Resurfacer Complexde Nimue SRC-peelings werken de zuren van bovenaf, terwijl de werkstoffen van binnenuit hun werk doen. Dat betekent dus dubbel resultaat voor de veeleisende klant met huidproblemen. De SRC-peelings verwijderen dode huidcellen en hydrateren, voeden en verstevigen de huid dankzij diverse peptiden, vitaminen en zogenaamde superfoods.

Werking van deze behandeling

We stimuleren de celvernieuwing en verwijderen de buitenste, meest beschadigde huidlagen. Hierdoor verminder je de ontstekingsreactie van je huid, waardoor de huid zichzelf sneller kan herstellen dan normaal.

  • Vermindert fijne lijntjes en rimpels in de huid
  • Versoepeld de huid
  • Verfijnt de huidstructuur en maakt die fijner
  • Zorgt direct voor een heldere uitstraling
  • Vermindert pigmentverschuivingen

Actieve ingredienten

  • Melkuur: Bevorderd hydratatie en verheldering van de huid
  • Glycolzuur: Bevorderd hydratatie, celvernieuwing, de aanmaak van collageen en maakt de huid helderder
  • Citroenzuur: Stimuleert celregeneratie, remt het pigment proces en de talgproductie en is ant-bacterieel
  • Amandelzuur: Werkt peelend
  • Pyruvic Acid: werkt peelend en verjongend op de huid
http://www.beautyvisioneveline.nl/wp-content/uploads/2016/06/huidverbetering-3-schoonheidssalon-den-bosch.jpg

Nimue active behandeling

Nimue Skin Technology Logo

Details van de behandeling

Boek online een behandeling