Nimue SRC Problematic Skin Behandeling

JTNDc3BhbiUyMGNsYXNzJTNEJTI3c3RfZmFjZWJvb2tfbGFyZ2UlMjclMjBkaXNwbGF5VGV4dCUzRCUyNyUyNyUzRSUzQyUyRnNwYW4lM0UlMEElM0NzcGFuJTIwY2xhc3MlM0QlMjdzdF90d2l0dGVyX2xhcmdlJTI3JTIwZGlzcGxheVRleHQlM0QlMjclMjclM0UlM0MlMkZzcGFuJTNFJTBBJTNDc3BhbiUyMGNsYXNzJTNEJTI3c3RfZ29vZ2xlcGx1c19sYXJnZSUyNyUyMGRpc3BsYXlUZXh0JTNEJTI3JTI3JTNFJTNDJTJGc3BhbiUzRSUwQSUzQ3NwYW4lMjBjbGFzcyUzRCUyN3N0X3NoYXJldGhpc19sYXJnZSUyNyUyMGRpc3BsYXlUZXh0JTNEJTI3JTI3JTNFJTNDJTJGc3BhbiUzRQ==

Nimue SRC Problematic Skin Behandeling

SRC staat voor “Skin Resurfacing Complex”. De Nimue SRC behandelingen zijn wetenschappelijk onderbouwd en hebben een ontstekingsremmende en genezende werking. Er is een SRC behandeling voor beschadigde huid, hypergepigmenteerde huid en deze behandeling voor problematische huid.

Nimue SRC Problematic Skin

De Nimue SRC Problematic Skin gezichtsbehandeling is een behandeling waarbij de acne huid intensief wordt gepeeld, we verwijderen de beschadigde buitenste huidlagen en voorzien de huid van actieve werkstoffen waardoor deze beter in balans is en er natuurlijker uitziet. Deze behandeling werkt ontstekingsremmend en ondersteunt de genezing van acne. Ook ideaal voor de glimmende huid.

De actieve werkstoffen

De actieve werkstoffen van de Nimue producten die gebruikt worden bij deze SRC behandeling bevatten specifieke combinaties en concentraties van (fruit)zuren. Deze werkstoffen vernieuwen de opperhuid en stimuleren een gezonde epidermale groei.

Behandeling van Acne

Bij een Acne huid adviseren wij deze behandeling te herhalen voor een langduriger effect. De behandeling kan het hele jaar door plaatsvinden. In de zomer adviseren wij goede zonbescherming. Juist deze peeling is heel geschikt in de zomer doordat deze niet voor overstimulatie of oververhitting zorgt. Door de peeling en de extra werkstoffen bescherm je de huid extra!

Treatment en Nimue producten die we gebruiken voor deze gezichtsbehandeling:

  • Cleansing gel
  • Conditioner
  • Enzyme powder met de Liquid Activator
  • Nimue SRC Problematic Skin Peel
  • Nimue Neutraliser Plus
  • TDS ampul Problematic
  • ( optie ) Alginate mask
  • After Care Hydrator
  • Nimue SPF 40

Nimue Eye Treatment is een optionele aanvulling op deze behandeling.

peelings schoonheidssalon den bosch

Dit is een Nimue strong behandeling

Nimue Skin Technology Logo

Details van de behandeling

Boek online een behandeling