ME LINE Behandelingen

Me Line is gespecialiseerd in de behandeling van pigmentatie

Me Line heeft een reeks producten ontwikkeld die specifieke huidpigmentatieproblemen op een veilige en effectieve manier behandelen.

Deze wetenschappelijk geteste producten bevatten een combinatie van actieve ingrediënten die na een reeks behandelingen de synthese en afzettingvan pigment tegenhouden en uw huid verbeteren.

Pigmentatie of Hyperpigmentatie is een veel voorkomende stoornis en kenmerkt zich door hyperchromische vlekken op het gezicht, de wangen of in het onderste deel van het gezicht.

Er zijn veel factoren betrokken bij de verschijning van een hyperpigmentatiestoornis. De belangrijkste oorzaak is blootstelling aan de zon, maar ook zwangerschap, gebruik van voorbehoedmiddelen, veranderingen in de schildklierfunctie en het gebruik van sommige medicijnen en of bepaalde cosmetica kunnen eraan bijwerken.

De Me-Line treatment bestaat uit 4 behandelingen, verspreid over 2-4 maanden. We starten met een huidanalyse, behandelingen om de twee weken, thuisgebruik van specialistische ME LINE producten en een nabehandel traject.

Klik op een behandeling voor meer informatie