Vergoedingen

Acné behandelingen

Beauty Vision Eveline  is aangesloten bij de Anbos schoonheidsbranche organisatie en wij hebben kennis, ervaring en professionele apparatuur voor het behandelen van Acné in huis. In veel gevallen worden Acné behandelingen in het gelaat vergoed.

Welke Acné behandelingen worden vergoed?

De vergoeding voor de Acné behandelingen zijn per zorgverzekeraar verschillend en kunnen afhangen van de gekozen zorgverzekering. Veelal worden Acné behandelingen alleen vergoed vanuit een aanvullende verzekering, niet vanuit een basisverzekering. De ANBOS heeft hiervoor een overzicht gemaakt van alle zorgverzekeraars dat u hier kunt downloaden (PDF). In de zorgverzekeringspolis kunt u zien of het geheel wordt vergoed of dat u tot een bepaald bedrag per jaar behandelingen vergoed krijgt. U kunt ook telefonisch contact opnemen met uw contactpersoon bij uw zorgverzekeraar om na te gaan welke vergoeding er voor u geldt. Een verwijsbrief van uw huisarts is nog vaak noodzakelijk voor een vergoeding. Na een behandeling bij Beauty Vision Eveline krijgt u een officiele factuur die u in kunt dienen bij uw zorgverzekeraar. U krijgt dan de vergoeding voor de behandeling op uw rekening gestort.

Vragen?

Heeft u vragen over vergoedingen of behandelingen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend en gratis huid advies!

Download Vergoedingen Overzicht

Acne Vergoedingen Zorgverzekeraars Anbos
JTNDc3BhbiUyMGNsYXNzJTNEJTI3c3RfZmFjZWJvb2tfbGFyZ2UlMjclMjBkaXNwbGF5VGV4dCUzRCUyNyUyNyUzRSUzQyUyRnNwYW4lM0UlMEElM0NzcGFuJTIwY2xhc3MlM0QlMjdzdF90d2l0dGVyX2xhcmdlJTI3JTIwZGlzcGxheVRleHQlM0QlMjclMjclM0UlM0MlMkZzcGFuJTNFJTBBJTNDc3BhbiUyMGNsYXNzJTNEJTI3c3RfZ29vZ2xlcGx1c19sYXJnZSUyNyUyMGRpc3BsYXlUZXh0JTNEJTI3JTI3JTNFJTNDJTJGc3BhbiUzRSUwQSUzQ3NwYW4lMjBjbGFzcyUzRCUyN3N0X3NoYXJldGhpc19sYXJnZSUyNyUyMGRpc3BsYXlUZXh0JTNEJTI3JTI3JTNFJTNDJTJGc3BhbiUzRQ==